ATT:llä kesällä 2017 - JUOKSARIKURSSI

Päiväys: 07.05.2017

Kurssi järjestetään tukikurssina ja tulot lyhentämättömänä uusitun hallin kuluihin.

Kurssilla opetellaan juoksukontakteja puomille targettimattoa avuksi käyttäen. Edistymisen mukaan voimme kokeilla myös A:ta, mutta kurssilla ei opeteta pelkkää juoksu-A:ta. Kouluttajina kurssilla toimivat Johanna Suuronen ja Kaisa Saarinen.

Kurssin teoriakerta pidetään sunnuntaina 21.5. klo 18-20 ja käytännön harjoitukset (9 kertaa) torstaisin 8.6.-27.7. klo 18-20 (kaksi tunnin ryhmää) sekä ns. 'lopputsekkauskerta' alustavasti sunnuntaina 10.9. klo 18-20. Lisäksi teoriakerran ja ensimmäisen käytännön kerran välille annetaan ennakkotehtäviä, joiden ahkera suorittaminen nopeuttaa opetusta. Paikkoja on enintään 10 koirakolle.

Kurssille otetaan koirakot ilmoittautumisjärjestyksessä. Toivomme, että hakijat ovat sitoutuneita treenaamaan itsenäisesti myös kurssikertojen välillä ja lähettämään videoita/ osallistumaan keskusteluun ryhmälle perustettavassa Facebook -ryhmässä. Koiran alaikäraja kurssille 10 kk.

ILMOITTAUTUMINEN alkaa ATT:n jäsenille tiistaina 9.5. klo 19 ja ulkopuolisille hakijoille maanantaina 15.5. klo 19 mikäli tilaa vielä on. Ilmoittautumiset ja kyselyt sähköpostitse johanna.aitta@gmail.com. Kerro ilmoittautuessasi, mitä koiran kanssa on aiemmin tehty jotta pystymme huomioimaan tämän ryhmäjaossa.

Kurssin hinta on ATT:n jäsenille 85€ ja ulkopuolisille 100€.

KOIRAPAIKAT TÄYNNÄ!