Halli SM-joukkue -haku

Päiväys: 28.02.2019

ATT ry:n HALLISM-JOUKKUEHAKU

Halli-SM 2019 kisaoikeus määräytyy 10.2. mennessä tehtyihin tuloksiin perustuvalla ranking-sijoituksella seuraavasti: Mini-, medi- ja maksiluokissa mukaan pääsee säkäluokkien rankingissa 120 parhaimmilla sijoilla olevaa koirakkoa. Näissä luokissa samaan aikaan järjestettävät EO-karsinnat muodostavat myös Halli-SM –karsintaradat.

- Pikkumaksiluokassa mukaan pääsee 40 säkäluokan rangissa parhaimmilla sijoituksilla olevaa koirakkoa.

- Pikkuminiluokassa mukaan pääsee 20 säkäluokan rangissa parhaimmilla sijoituksilla olevaa koirakkoa.

- Pikkumaksit ja pikkuminit osallistuvat kahdelle erilliselle Halli-SM –karsintaradalle sunnuntaina.

Yhdistyksen Halli-SM -joukkueisiin ilmoittautuminen Halli-SM –kisan joukkueet on muodostettava yksilökisan kisaajista. Yhdistyksen joukkueet muodostetaan Halli-SM –kisan osallistujista ranking-sijan perusteella, ensimmäiseen joukkueeseen tulee mukaan kolme parhailla ranking-sijoilla olevaa koirakkoa, mahdolliseen toiseen joukkueeseen seuraavaksi alemmilla sijoilla olevat kolme jne. Jos säkäluokan kaikki osallistuvat kisaajat eivät mahdu joukkueeseen / joukkueisiin, sovitaan varakoirapaikoista erikseen ”ylimääräisten” koirakoiden kanssa. Mainitse ranking-sijoituksesi ilmoviestissä.

Mini- , medi- ja maksiluokissa kisaava, ilmoittaudu joukkueeseen heti kun yksilökisaan osallistuminen on varmistunut.

Pikkumaksi- / maksiluokissa kisaava: Jos sinulla on kisaoikeus yksilökisaan kummassakin säkäluokassa, ilmoita kumpaan aiot osallistua mielellään jo ennen Halli-SM –ilmoittautumistasi.

Pikkumaksiluokassa kisaava, ilmoittaudu joukkueeseen sähköpostilla heti kun yksilökisaan osallistuminen on varmistunut. Koirakon on kisattava sekä yksilökisassa että joukkuekisassa samassa säkäluokassa, ja yhdistelmäjoukkueeseen voi osallistua vain, mikäli yhdistys ei saa kasaan omaa joukkuetta ko. säkäluokkaan. Myös pikkumaksin joka on osallistunut lauantain EO-karsintaan maksiluokassa, on osallistuttava sunnuntain maksien Halli-SM radoille.

Pikkuminiluokassa kisaava, yhdistys ei rankingtilaston perusteella saa kokoon omaa pikkuminijoukkuetta, joten voit osallistua yhdistelmäjoukkueeseen.

Jos omaat oikeuden kahteen säkäluokkaan (pikkumini/mini tai pikkumaxi/maxi) on valittava toinen luokka koko viikonlopuksi. EOJ-kisoissa ei ole pikkumini tai pikkumaksiluokkaa. Eli jos haluat osallistua EOJ-kisaan, niin ilmoittaudut mini/maksiluokkaan ja kisaat myös sunnuntaina halliSM-kisoissa tässä samassa luokassa.

Toivomme että saamme yhdistykselle mahdollisimman monta omaa joukkuetta. Mikäli tämä ei pikkumakseissa onnistu, myös pikkumaksit voivat osallistua yhdistelmäjoukkueeseen. Yhdistyksen joukkuetilanteesta saa lisätietoa e-maililla Yhdistelmäjoukkueita muodostettaessa tarvitaan koirakoilta aktiivisuutta joukkuekavereiden etsimisessä. Halli-SM –osallistujille maksetaan matkatukea 20 €, myös ilmoittautumismaksu korvataan. Mikäli yhdistelmäjoukkueisiin osallistuvat joutuvat maksamaan itse joukkueilmoittaumis osuutensa, myös se korvataan. 

Yhteydenotot ja ilmoittautumiset osoitteeseen mustanompun@gmail.com/ Maria Salonen

T: ATT ry:n hallitus