Jenna Caloanderin koulutuspäivä 5.10.2020

Päiväys: 22.01.2020

Jenna Caloander saapuu kouluttamaan ATT:lle isolle kentälle maanantaina 5.10.2020 klo 10-16. Ryhmässä 5 koirakkoa/2h, treeniaikaa n. 20 minuuttia/koirakko rataantutustumisen lisäksi. Koulutuksen hinta on ATT:laisille 47e/koirakko.

Koulutukseen ovat tervetulleita kaikentasoiset koirakot.

Jenna on kouluttajana erittäin positiivinen, energinen, taitava, monipuolinen ja hänellä on runsaasti kokemusta kaikentasoisten koirakoiden kouluttamisesta. Hän on kisannut eläköityneen shelttinsä Neonin kanssa KV-tasolla. Nyt hänellä on nuori sheltti, jonka hän on kouluttanut erittäin taitavaksi. Voit tutustua häneen Instagramissa @minimonsin sekä Youtubessa https://www.youtube.com/watch?v=7bs6rQLvbqE

Ilmoittautuminen koulutukseen aukeaa ke 29.1. klo 18. Sitovat ilmoittautumiset erillisen lomakkeen kautta:  https://forms.gle/TVFBVnCKjujJMLRQ7

HUOM! Vasta klo 18 jälkeen tulleet ilmoittautumiset huomioidaan). Koulutukseen mahtuu 14 ensin ilmoittautunutta, joten ole nopea!  Ilmoittautuneille ilmoitetaan mahdollisimman pian mukaan mahtumisesta.
Koulutus toteutuu mikäli se tulee täyteen. Jos estyt pääsemästä paikalle, voit myydä paikkasi eteenpäin.  

HUOM! Aluksi mahdollista ilmoittaa 1 koira/ohjaaja. Ilmoittautumisaikaa on 23.2. asti ja tämän jälkeen voi ilmoittaa toisen koiransa 1.3. asti, mikäli koulutuksessa on vielä tilaa. Mikäli koulutus ei täyty ATT:n jäsenistä, ulkopuolisilla on mahdollisuus ilmoittautua koulutukseen 2.3. jälkeen (ulkopuolisille hinta 57e/koirakko).   

ATT tarjoaa ison kentän!

Näitä treenejä et varmasti halua missata!