Juoksukontaktikoulutus ATT:llä 25.8.2018

Päiväys: 24.07.2018

25.8. starttaa ATT:llä juoksukontaktikoulutus Senni Huotarin vetämänä!

Koulutuksen hinta on ATT:n jäsenille 50 € ja muille 65 €.

Koulutukseen on mahdollista osallistua myös kuunteluoppilaana, jäsenet 15 € ja muut 20 €.

Kokonaisuus alkaa käytännön koulutuspäivällä 25.8., joka sisältää luennon sekä treenin. Koulutus jatkuu nettipohjaisena etäkoulutuksena. Koulutukseen osallistuvan koiran on oltava iältään vähintään 9 kk.

Loppuvuodelle on lisäksi suunnitteilla lopputarkastuskerta, jonka ajankohta ilmoitetaan myöhemmin (ei sisälly kurssimaksuun).

Sennin kertomaa itsestään: Olen harrastanut agilitya reilu 10 vuotta ja koiran koulutus kokemusta on karttunut myös tokosta, koiratanssista ja pk-lajeista. Oma vahvuuteni agilitya ajatellen onkin korkean osaamistason kouluttaminen koirille. Juoksarit olen opettanut ekaa kertaa pian 6v kisakoiralleni bordercollie Lilla Muussenille ja nyt myös nuoremmille kisaaville belgianpaimenkoira Malkinille ja bc Etnalle. Kouluttajana otan huomioon yksilöllisesti koiran ja ohjaajan tarpeet ja sovellan harjoitteita koiran mukaan. Juoksukontakteja pystyy opettamaan monella eri tavalla saavuttaen hyvän lopputuloksen.

 

ILMOITTAUTUMISET kurssit@atturku.net 15.8. mennessä. Ilmoittautuessasi mainitse koirasi nimi, rotu ja ikä; aiempi kokemus kontaktien suorittamisesta (juoksarit/pysäytyskontaktit) sekä tavoitteesi kurssille.