Juoksarikurssi kesällä 2019

Oletko miettinyt mitä tekisit tänä kesänä? Pyöriikö nurkissasi potentiaalinen juoksarikoira, mutta kaipaisit apua puomin juoksarin kouluttamiseen? Nyt sitä apua olisi saatavilla!

Kesän ajan Petra Malin ja minä, Rita Larjava järjestämme puomijuoksari-tukikurssin, jonka tulot menevät kokonaisuudessaan seuralle. Kurssikertoja on 5 (+ fb-tukiryhmä koko kurssin ajan) ja etusijalla ovat ne jotka pääsevät jokaiselle kurssikerralle (pvm alla olevassa kuvassa), jotta kurssin hyöty olisi maksimaalinen! Kurssi vaatii myös aktiivista omatoimitreenaamista, tukea omatoimitreeniin kurssilaiset saavat yksityisestä fb-ryhmästä.

Kurssilaiset jaetaan kahteen ryhmään ja koulutamme ryhmiä vuorokerroin. Kurssin koulutusmetodi on target, jolla omat koiramme on menestyksekkäästi koulutettu juoksareille - emme siis kouluta tällä kurssilla mitään muita metodeja.

Kurssi sopii kaikille treenimotivaatiota omaaville!

Ilmoittautumiset VIIMEISTÄÄN 18.5 sähköpostitse - ethän jätä viimetippaan, sillä kurssille otetaan maksimissaan 12 osallistujaa. rita.larjava@gmail.com ja petramaria007@gmail.com

terv Petra ja Rita