ATT-areena

Hallin ja kentän osoite:
ATT-areena Oy, Luolakalliontie 10, 21420 Lieto

Laskutusosoite: ATT-areena Oy / Annina Ekman, Karhunpolku 32 20660 Littoinen tai annina.ekman@gmail.com

Toimitusjohtaja: Matti Heinonen, matti.heinonen@pp5.inet.fi

Hallin vuokrauskyselyt sähköpostilla osoitteella info (at) att-areena.com. Vuokraushinnat löytyvät kohdasta Agilityhallin hinnasto.

ATT-areena Oy:n rekisteri- ja tietosuojaseloste

Kartta ja ajo-ohje

ATT-areena ja ATT:n ulkokenttä löytyvät esim. Turun opaskartasta tällä linkillä, ATT:n kenttä tai Google mapin karttalinkistä. Navigaattorilla paikalle löytää osoitteella Luolakalliontie 10, Lieto. Kaikki karttaohjelmat eivät näytä reittiä oikein, koska osa alueen tieyhteyksistä puuttuu. Koordinaatit kentälle ovat 60-27-50.6N 022-25-55.5E.

Turun Ohikulkutieltä E18 nousee ramppi oikealle Tuulissuo. Jatka Tuulissuon suuntaan n. 200 m ja käänny oikealle, Tuulissuontielle ja aja sitä kilometrin verran, näet ATT-Areenan ja ulkokentän vasemmalla. Jos lähestyt Turkua Hämeenlinnan suunnalta (10-tie), käänny Nesteen kulmalta Tuulissuon suuntaan Loukinaistentielle ja jatka matkaasi hiukan yli 2 km, vasemmalla heti grillikioskin jälkeen näet Tuulissuontien,  käänny vasemmalle ja aja kilometri, olet perillä.

Tuulissuolle pääsee Turusta myös busseilla nro 2B ja 2C (Littoisten suuntaan) Sippaantien ja Alisippaantien risteykseen, josta kävelymatkaa (Ohikulkutien ali) tulee n. 1500 m. Bussilla nro 6 (Liedon suuntaan), pääsee Loukinaisten huoltamolle, josta kävelymatkaa noin 3,5 km.

Hallissa on kumirouhetäytteinen tekonurmipinta!

Agilitykäyttöön suunniteltu tekonurmi rakennetaan samalla perustekniikalla kuin esimerkiksi jalkapallossa käytetyt tekonurmet. Valitsemamme tekonurmi tarjoaa erinomaisen alustan agilityn harjoitteluun ja kilpailemiseen, kuten myös moneen muuhunkin liikuntatapahtumaan.

Hallissa voi käyttää myös nastallisia keinonurmelle hyväksyttäviä kenkiä. Myös metalliset nastat ovat mahdollisia jos nastan/piikin pituus on alle 5 mm. Nastallisilla/piikillisillä kengillä ei missään tapauksessa saa mennä huoltorakennuksen tiloihin.