top of page

Koulutustoiminta

Our Team

Lajivalmennuksen järjestämisestä vastaa ATT:ssä koulutustoimikunta yhteistyössä noin 35 kouluttajan/valmentajan kanssa.

Järjestämme aloittaville ohjaajille ja koirille tarkoitettuja 16 treenikerran alkeiskursseja. Alkeiskurssi on kattava kokonaisuus, sen kautta on helppo tulla mukaan lajia harrastamaan. Lisätietoa alkeiskurssista löydät täältä.

Lajiharjoittelua pienryhmissä järjestetään arkisin noin klo 17-22 välisenä aikana.

Ryhmätreenit toimivat joko kouluttaja- tai valmentajavetoisina, tai treenirinkiperiaatteella, jolloin osallistujat itse vastaavat treenien vetämisestä ja sisällöstä. 

Ryhmätreenien lisäksi järjestämme myös jäsenillemme kurssimuotoista valmennusta.

 

Koulutuspaikkana toimii kumirouhetäytteisellä tekonurmipohjalla varustettu halli, ATT-areena. Halli on jaettu kolmeen eri harjoituskenttään (n. 20x30m/kenttä). Lisäksi käytössä on kesäkaudella kivituhkapintainen ulkokenttä.

Halli ja huoltorakennus ovat pinta-alaltaan yhteensä n. 2000 m2. Sen yhteydessä on nykyaikaiset ja lämpimät toimisto- ja kerhotilat sekä hyvät wc-tilat. Talvella eristettyä hallia lämmitetään tarpeen mukaan niin että lämpötila pyritään harjoitusten aikana pitämään vähintään +10 asteessa.

 

Edellytämme, että kaikilla yhdistyksemme tiloissa treenaavilla jäsenillämme on vähintään C-lisenssi.

Kaikkia pienryhmissä harjoittelevia koskee myös kisatyöntekovelvoite sekä osallistuminen ATT:n epävirallisten kisojen kisatöihin tai vaihtoehtoisesti yhdistyksen kevät- tai syystalkoisiin.

bottom of page