top of page
DSC_8853.jpg

Kilpailumaksut ja ohjeet

 

Kisatiedot ja ilmoittautuminen Kitussa

Kilpailujen tarkemmat lisätiedot (lähtölistat, livet, ohjeistukset jne) löydät KILPAILUTIEDOT-sivulta!
 

Ilmoittautumismaksut 2024:


14 €/startti, ei porrastuksia. Ilmoittautumisajan päätyttyä +10e/koirakko (jälki-ilmoja otetaan vastaan ma klo 21 asti). Juniorit alle 18-vuotta 7 €/startti (kyseisenä vuonna täyttävät).


Tili: FI69 5711 6120 0439 28; Käytä viitenumeroa, tarkista kisakohtainen viitenumero SAGIn ilmoittautumisjärjestelmästä (myös kilpailukalenteri-sivulla)


BIC: OKOYFIHH  

Ilmoittautumisen lisätiedot:

- mitä liikuntaetua käytät tai 

- jos olet junioriohjaaja

 

Meillä voit maksaa kisamaksusi myös Smartum Liikunta- ja Kulttuuriseteleillä, Tyky-Kuntoseteleillä, SmartumSaldolla, ePassin verkkomaksulla, Edenredin liikunta - ja kultturiseteleillä tai Edenredin mobiilimaksulla.

 

Nettiveloitukset tehdään ennakkoon verkkomaksuna, joten kuitti tai Sporttipassin tekstiviesti mukaan kisapaikalle.

 

Setelien euromäärä merkitään Kitun ilmoittautumislomakkeen lahjakortti-kenttään. Setelit tai SmartumSaldon kuitti luovutetaan lahjakorttien tapaan kisapaikalle ilmoittautumisen yhteydessä. 

 

Huom! Setelin haltijan on oltava koiran ohjaaja! (Tämä huomioitava myös ohjaajanvaihdos-tilanteessa).

 

Ilman poissaoloon oikeuttavaa syytä liikuntasetelit ja lahjakortit on toimitettava jälkikäteen kisajärjestäjille, mikäli kisaaja peruuttaa osallistumisensa!

 

Tiedustelut:
agilityteamturku (at) gmail.com
Eija Suomi puh. 050-359 3141

 

Mittaus

Mittaukseen tulevien koirien ilmoittautuminen päättyy kisojen kanssa samana päivänä. Ilmoittaudu oheisella lomakkeella. Mittauksen aika ilmoitetaan kisakirjeessä ja ensikertalaisten mittausmaksu 10e maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä Suomisportissa. Ilmoittautumislomake

Ilmoittautumisohjeita aloittelevalle kilpailijalle

Helpointa on ilmoittautua netin kautta käyttäen järjestävän seuran sivulla olevaa linkkiä.


Kaikki kisatiedot löydät Suomen Agilityliiton nettisivuilta www.agilityliitto.fi.

Jokainen koira ilmoitetaan omalla lomakkeellaan. Ilmoittautumislomakkeessa täytyy ehdottomasti olla sekä säkäkorkeus että luokka. Aloittavan kisaajan kilpailuluokka on aina 1. 

 

Yleensä yhdistyksellä on säkämitta, jota saa lainaksi mittauksen harjoittelua varten. Anna vieraan ihmisen suorittaa mittaus, jotta koira tottuu siihen, että joku muu kuin ohjaaja suorittaa mittauksen. Jos koira ei siedä vieraan ihmisen mittausta, sitä on syytä harjoitella jonkin verran, jotta siitä tulee luonnollinen tilanne.

Kansalliset ja kansainväliset kokoluokat:


 

Kansalliselta kokoluokaltaan pikkumini (XS) kokoisen koiran ohjaaja/omistaja voi kilpailutapahtumakohtaisesti päättää, kilpaileeko koira pikkumini (XS) tai mini (S) luokassa.

 

Kansalliselta kokoluokaltaan pikkumaksi (SL) kokoisen, mutta kansainväliseltä kokoluokaltaan maksi (L) kokoisen koiran ohjaaja/omistaja voi kilpailutapahtumakohtaisesti päättää, kilpaileeko koira pikkumaksi (SL) tai maksi (L) luokassa.

 

Koira voi kilpailla saman päivän aikana samassa kilpailutapahtumassa vain yhdessä (1) kokoluokassa.
 

Kansainvälisissä kilpailuissa koira kilpailee aina kansainvälisen kokoluokkansa mukaisessa kokoluokassa.

kokoluokat.png
bottom of page