Epäviralliset kilpailut

Agilityn Taikaa Tassuissa -kilpailut

Kisapaikka: ATT-Areena (Luolakalliontie 10, Lieto, Tuulissuo)
Luokat: möllit ja avoin, katso kunkin kisan kohdalta muuttuva luokkajärjestys.
Ilmoittautuminen: klo 17.30-19.30. Tarkista luokkajärjestys kyseisen kisan osalta alla olevasta taulukosta. (Ilmoittautua voi aina ko kisan rataantutustumiseen saakka.) Jälkimmäinen luokka alkaa aikaisintaan klo 19:00.

Juoksuiset nartut eivät voi osallistua!
HUOM Lapset (10v ja alle) saavat osallistua kilpailevankin koiran kanssa mölliluokkaan ja sijoittua siellä.

Hinnat: 7 €/startti, saman ohjaajan toinen startti 5 €, ATT:n jäsenet 5 €/startti.
Osallistumismaksun voi maksaa myös Smartum Liikunta- ja Kulttuuriseteleillä tai Tyky-Kuntoseteleillä (sekä Tyky-Kuntoseteli että Tyky-Kuntoseteli+ kelpaavat)

Kisojen pakkasraja: -10 astetta (tarkistetaan kisapäivänä klo 15:00) http://www.foreca.fi/Finland/Lieto
Talviaikaan halli lämmitetään n. +10-12 asteeseen.

Kisat alkavat aina klo 18:00, tarkista luokkajärjestys kyseisen kisan osalta alla olevasta taulukosta.
Jälkimmäinen luokka alkaa aikaisintaan klo 19:00.

Kisapäivät:

Luokkajärjestys:

Vastuuryhmä:

 Koetoimitsija

ke 20.9.2017

Avoin agirata (mi-me-ma), mölli hyppäri (mi-me-ma)

ke

 Arja

ti 17.10.2017

Mölli agirata (me-ma-mi), avoin agirata (me-ma-mi)

ti

 Eija, Maarit

pe 17.11.2017

Avoin agirata (ma-mi-me), mölli hyppäri (ma-mi-me)

pe & ma

 Katja, Erja

to 14.12.2017

Mölli agirata (mi-me-ma), avoin agirata (mi-me-ma)

to

 Marja, Maria


Epäviralliset kisat ovat avoimet kaikille harrastajille eikä kilpailulisenssiä tarvita. Koiran pitää kuitenkin olla vähintään 12 kk ikäinen ja rokotusten on oltava kunnossa.

Mölleissä
radalla ei ole keinua, rengasta tai keppejä. Joka toisessa kisassa möllit kisaavat hyppyradalla. Möllejä ei hylätä.

Avoimessa luokassa noudatetaan virallisten kisojen sääntöjä ja radalla voi olla kaikki esteet. Hylkäyksen sattuessa radan saa suorittaa loppuun asti. Rata on kuitenkin aina suoritettava enimmäisajan (= 2 x ihanneaika) puitteissa.

 

ZOOJATAR CUP

Juhlavuoden kunniaksi syksyn 2017 epiksissä järjestetään Zoojatar Cup!

Säännöt:
Koirakko osallistuu rankingiin, jos se on osallistunut vähintään kahteen syksyn epiksistä (neljä mahdollisuutta osallistua). Koirakko osallistuu rankingiin siinä luokassa, jossa tulos on kisattu (kisan ulkopuolisia tuloksia ei huomioida). Pisteet ovat koirakkokohtaisia.

Jos koirakko vaihtaa luokkaa tai kisaa mölleissä ja avoimessa syksyn aikana, se voi osallistua kahdessa luokassa rankingiin. Jokaisesta säkäluokasta TOP5 tuloksen saanutta saa pisteitä niin, että voittajalle 5p., toiseksi tulleelle 4p, jne. Sarjan voittoon lasketaan pisteet yhteen kaikista kilpailusta, joihin koirakko on osallistunut.

Jos pisteet menevät tasan, niin kilpailuvoittojen lukumäärä ratkaisee voittajan. Jos kilpailuvoittoja on yhtä monta, ratkaisee sijoitus viimeisessä kilpailussa. Jos tilanne on edelleen tasan, voittaja arvotaan.

Pistetilanne päivitetään jokaisten kisojen jälkeen! Tulostilanne

 

--
Kisapäivän pienryhmissä treenaavat toimivat kisatyöntekijöinä ja kisatyö kuuluu koulutukseen. Epistyön voi korvata osallistumalla talkoisiin. Harjoitusryhmien kouluttajat pitävät huolen siitä, että jokaisessa kisassa on tarpeeksi työntekijöitä. Koko kauden epistyölistat löytyvät nettilomakkeena epävirallisten kisojen työtehtävät -sivun linkistä. Jokainen merkitsee sinne itse oman kisatyönsä. Jos oman treeni-illan epistyö ei sovi, voit merkitä itsesi töihin johonkin muuhun kisaan!

Illan ensimmäisessä luokassa työskentelevät tulevat paikalle klo 17:00 ja jälkimmäiseen luokkaan tullaan töihin klo 19:30.
Epävirallisten kisojen vastuuhenkilö huolehtii kaikista kisatarvikkeista (kisailmoittautumislaput, tuomarinsihteerilaput, palkinnot, kellot jne.) Marja Karjalainen / kilptmk, puh 040 738 9240 marjairmeli.karjalainen@gmail.com

Episten työtehtävät ja työntekijäksi ilmoittautuminen (sivu vain jäsenille)