Epäviralliset kilpailut

Agilityn Taikaa Tassuissa -kilpailut

Kisapaikka: ATT-Areena (Luolakalliontie 10, Lieto, Tuulissuo)
Luokat: startti, möllit ja avoin, katso kunkin kisan kohdalta muuttuva luokkajärjestys.
Ilmoittautuminen: klo 18.00-19.30
Koirakko voi osallistua kisaan usealla startilla ja koirakon paras tulos huomioidaan. (Täytä ilmoittautumisessa lappu/startti.)

Juoksuiset nartut saavat osallistua AVOIMEN radan päivänä!
HUOM Lapset (10v ja alle) saavat osallistua kilpailevankin koiran kanssa mölliluokkaan ja sijoittua siellä.

Hinnat: 7 €/startti, saman ohjaajan toinen startti 5 €, ATT:n jäsenet 5 €/startti.
Osallistumismaksun voi maksaa myös Smartum Liikunta- ja Kulttuuriseteleillä tai Tyky-Kuntoseteleillä (sekä Tyky-Kuntoseteli että Tyky-Kuntoseteli+ kelpaavat)

Kisat alkavat aina klo 18:30, tarkista luokkajärjestys kyseisen kisan osalta alla olevasta taulukosta.

 

Kisapäivät 2021: 

Luokkajärjestys:

Vastuuryhmä:

 Koetoimitsija

ma 11.10.

 STARTTI (L-M-S)

 ma

 

pe 12.11. 

 MÖLLI HYPPY (S-L-M)

 pe

 

to 2.12. 

 MÖLLIAGI (M-S-L)

 to

 


Epäviralliset kisat ovat avoimet kaikille harrastajille eikä kilpailulisenssiä tarvita. Koiran pitää kuitenkin olla vähintään 12 kk (starttiluokassa 10kk) ikäinen ja rokotusten on oltava kunnossa.

Starttiluokassa koiran tulee olla vähintään 10 kk ikäinen. Radalla on pelkästään hyppyjä ja putkia, rimakorkeudet 10-20-30 (S-M-L). Virallisissa kisoissa startannut koira ei voi sijoittua, starttiluokassa suoritusta ei hylätä. Kisataan kolmessa säkäluokassa.

Mölleissä radalla ei ole keinua, rengasta tai keppejä. Virallisissa kisoissa startannut koira ei voi sijoittua. Möllejä ei hylätä. Kisataan kolmessa säkäluokassa, rimakorkeudet maksimissaan S20 - M30 - L40.

Avoimessa luokassa noudatetaan virallisten kisojen sääntöjä ja radalla voi olla kaikki esteet. Hylkäyksen sattuessa radan saa suorittaa loppuun asti. Rata on kuitenkin aina suoritettava enimmäisajan (= 2 x ihanneaika) puitteissa. Kisataan viidessä säkäluokassa.

--
Kisapäivän pienryhmissä treenaavat toimivat kisatyöntekijöinä ja kisatyö kuuluu koulutukseen. Epistyön voi korvata osallistumalla talkoisiin. Harjoitusryhmien kouluttajat pitävät huolen siitä, että jokaisessa kisassa on tarpeeksi työntekijöitä. Koko kauden epistyölistat löytyvät nettilomakkeena epävirallisten kisojen työtehtävät -sivun linkistä. Jokainen merkitsee sinne itse oman kisatyönsä. Jos oman treeni-illan epistyö ei sovi, voit merkitä itsesi töihin johonkin muuhun kisaan!

Epiksissä työskentelevät tulevat paikalle klo 17:30.
Epävirallisten kisojen vastuuhenkilö huolehtii kaikista kisatarvikkeista (kisailmoittautumislaput, tuomarinsihteerilaput, palkinnot, kellot jne.) Marja Karjalainen / kilptmk, puh 040 738 9240 marjairmeli.karjalainen@gmail.com

Episten työtehtävät ja työntekijäksi ilmoittautuminen (sivu vain jäsenille)