Epäviralliset kilpailut

Agilityn Taikaa Tassuissa -kilpailut

Kisapaikka: ATT-Areena (Luolakalliontie 10, Lieto, Tuulissuo)
Luokat: startti, möllit ja avoin, katso kunkin kisan kohdalta muuttuva luokkajärjestys.
Ilmoittautuminen: klo 17.30-19.30. Tarkista luokkajärjestys kyseisen kisan osalta alla olevasta taulukosta. (Ilmoittautua voi aina ko kisan rataantutustumiseen saakka.) Jälkimmäinen luokka alkaa aikaisintaan klo 19:00.

Juoksuiset nartut eivät voi osallistua!
HUOM Lapset (10v ja alle) saavat osallistua kilpailevankin koiran kanssa mölliluokkaan ja sijoittua siellä.

Hinnat: 7 €/startti, saman ohjaajan toinen startti 5 €, ATT:n jäsenet 5 €/startti.
Osallistumismaksun voi maksaa myös Smartum Liikunta- ja Kulttuuriseteleillä tai Tyky-Kuntoseteleillä (sekä Tyky-Kuntoseteli että Tyky-Kuntoseteli+ kelpaavat)

Kisat alkavat aina klo 18:00, tarkista luokkajärjestys kyseisen kisan osalta alla olevasta taulukosta.

Kisapäivät:

Luokkajärjestys:

Vastuuryhmä:

 Koetoimitsija

ti 18.9.2018

Avoin agirata (SL-L-XS-S-M)

 ti

 Meri

ke 10.10.2018

Mölli agirata (XS-S-M-SL-L), starttiluokka (XS-S-M-SL-L)

 ke

 Erja

to 1.11.2018

Avoin agirata (XS-S-M-SL-L)

 to

 Maarit

pe 14.12.2018

Mölli hyppyrata(SL-L-XS-S-M), starttiluokka (SL-L-XS-S-M)

 pe & ma

 Marja


Epäviralliset kisat ovat avoimet kaikille harrastajille eikä kilpailulisenssiä tarvita. Koiran pitää kuitenkin olla vähintään 12 kk (starttiluokassa 10kk) ikäinen ja rokotusten on oltava kunnossa.

Starttiluokka tulee vuoden 2018 alusta ATT:n epiksiin uudeksi luokaksi möllien pariksi. Koiran tulee olla vähintään 10 kk ikäinen. Radalla on pelkästään hyppyjä ja putkia, rimakorkeudet 5-10-15-20-25 (XS-S-M-SL-L). Virallisissa kisoissa startannut koira ei voi sijoittua, starttiluokassa suoritusta ei hylätä.

Mölleissä radalla ei ole keinua, rengasta tai keppejä. Virallisissa kisoissa startannut koira ei voi sijoittua. Möllejä ei hylätä. Joka toinen möllien rata on joko hyppyrata tai vuoden 2018 alusta starttiluokka.

Avoimessa luokassa noudatetaan virallisten kisojen sääntöjä ja radalla voi olla kaikki esteet. Hylkäyksen sattuessa radan saa suorittaa loppuun asti. Rata on kuitenkin aina suoritettava enimmäisajan (= 2 x ihanneaika) puitteissa.

 

--
Kisapäivän pienryhmissä treenaavat toimivat kisatyöntekijöinä ja kisatyö kuuluu koulutukseen. Epistyön voi korvata osallistumalla talkoisiin. Harjoitusryhmien kouluttajat pitävät huolen siitä, että jokaisessa kisassa on tarpeeksi työntekijöitä. Koko kauden epistyölistat löytyvät nettilomakkeena epävirallisten kisojen työtehtävät -sivun linkistä. Jokainen merkitsee sinne itse oman kisatyönsä. Jos oman treeni-illan epistyö ei sovi, voit merkitä itsesi töihin johonkin muuhun kisaan!

Illan ensimmäisessä luokassa työskentelevät tulevat paikalle klo 17:00 ja jälkimmäiseen luokkaan tullaan töihin klo 19:00.
Epävirallisten kisojen vastuuhenkilö huolehtii kaikista kisatarvikkeista (kisailmoittautumislaput, tuomarinsihteerilaput, palkinnot, kellot jne.) Marja Karjalainen / kilptmk, puh 040 738 9240 marjairmeli.karjalainen@gmail.com

Episten työtehtävät ja työntekijäksi ilmoittautuminen (sivu vain jäsenille)